ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμα και για 3 μήνες ? Μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη είναι πολλές φορές αναγκαία μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε ανάγκες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπως πχ οι διακοπές του καλοκαιριού! Με μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη μπορείτε να αποφύγετε τις ασφάλειες αυτοκινητου που συνήθως είναι εξάμηνες και να κερδίσετε τουλάχιστον το μισό ποσό που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές μπορείτε να το διαθέσετε κάπου αλλού!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις ασφαλιστικές εταιρίες που μπορούν να σας διαθέσουν με μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη και συγχρόνως έχουν και την εγγύηση της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας που αυτό σημαίνει ότι παίρνετε ασφάλεια από μία εταιρία η οποία έχει εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετεί χιλιάδες ασφαλισμένους.

Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί τις τρίμηνες ασφάλειες αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές που θέλει να κάνει ασφάλεια για το αυτοκίνητο που χρησιμοποεί το καλοκαίρι να κάνει μία ολόκληρη εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο εσείς πληρώνετε τουλάχιστον τα διπλά χρήματα σαν τους περισσότερους ασφαλισμένους οι οποίοι κάνουν ασφάλεια μόνο για το καλοκαίρι. Αυτοί οι ασφαλισμένοι αγνοούν την ύπαρξη των ασφαλειών αυτοκινήτου με τρίμηνη διάρκεια.

Φοβερές Τιμές Από την Insurance Market

Σύγκρινε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ μέσα από μια πλειάδα Ασφαλιστικών Εταιριών και πάρε την Τρίμηνη Ασφάλεια Αυτοκινητου! που ταιριάζει σε εσένα, το αυτοκίνητό σου, και φυσικά το πορτοφόλι σου!

Η Κορυφαία πλατφόρμα Σύγκρισης Ασφαλειών Αυτοκινήτου Είναι εδώ! Σταμάτα να πληρώνεις περισσότερο από όσο πρέπει!

Επωφελήσου από όλες τις Μεγάλες Προσφορές που βγάζουν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από ένα μόνο site. Εσύ απλά βάζεις τα στοιχεία σου και εμείς σου παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα των Ασφαλειών! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις

  • Φιλικός Διακονισμός
  • Προστασία από ανασφάλιστο όχημα σε επιλεγμένα προγράμματα
  • Πλούσιες Προσφορές!

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Τρίμηνη

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Insurance Market

Προσφορές Από 40 Ασφαλιστικές στον χώρο!

Μην χάνεις χρόνο, δέξου μία ΔΩΡΕΑΝ Προσφορά για τρίμηνη Ασφάλεια Αυτοκινήτου από το Kalogritsas Insurance αξιόπιστα, φθηνά και ολοκληρωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Μεταξύ άλλων στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας θα βρείτε οικονομική μικτή ασφάλεια ασφάλεια κλοπής, πυρών και φυσικών φαινομένων και φυσικά με επικαιροποίηση της αξίας του αυτοκινήτου σας! Επιπλέον ΤΩΡΑ κερδίστε extra BONUS 15 ευρώ έκπτωση ΚΤΕΟ! Η προσφορά ισχύει για 6μηνο και 12μηνο συμβόλαιο! Τώρα κερδίζεις διπλά!!!

Μείνε ασφαλής και πάρε ασφάλεια αυτοκινήτου από 68 ευρώ το εξάμηνο! Η πρόταση ισχύει για αυτοκίνητο στην Αττική με 6 φορολογήσιμους ίππους και ηλικία από 23 έως 75 έτη.

  • Έμπειρία στους Ασφαλιστές από το 2010
  • Άριστη Εξυπηρέτηση σύμφωνα με τους χρόνιους πελάτες μας
  • Οδική Βοήθεια με ένα απλό τηλεφώνημα στην Kalogritsas Assistance
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ KALOGRITSAS

Μειωμένη Ασφάλεια Αυτοκίνητου έως και 15% από την AIG

Λάβετε μία ΔΩΡΕΑΝ Προσφορά Αυτοκινήτου για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινητου από την AIG μέσα σε ελάχιστο χρόνο διότι η AIG προσφέρει χαμηλότερα Ασφάλιστρα έως 15%!

Νέα Φθινοπωρινή Προσφορά της AIG! -15% σε όλα τα Νέα Συμβόλαια! Ασφαλίσου Τώρα σε έναν από τους Μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Ομίλους στον κόσμο! Σε περίπτωση Ζημιάς αποζημίωση μέσα σε 5 εργάσιμες εφόσον παραδώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα! ΜΗΝ το χάσεις!

  • Αποζημίωση μέσω φιλικού διακανονισμού
  • Προστασία από ανασφάλιστο όχημα στα περισσότερα
  • Έχεις καθαρό ιστορικό ζημιών ? Σε επιβραβεύουμε!
Φθινοπωρινή προσφορά: Η προσφορά ισχύει για νέα συμβόλαια. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην κάλυψη της αστικής ευθύνης. Έκπτωση προσεκτικού οδηγού: Η έκπτωση διαμορφώνεται σύμφωνα με το ιστορικό ζημιών, τα χαρακτηριστικά του κινδύνου και τη συνέχεια ασφάλισης. Εφαρμόζεται στις καλύψεις Αστικής Ευθύνης & Ιδίων Ζημιών για Ε.Ι.Χ. Το 20% παρέχεται σε οδηγούς χωρίς ζημιές και συνεχόμενη ασφάλιση τα τελευταία 5 έτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ AIG


ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

Προσφορές Ασφάλειας Αυτοκινήτου στο Email Σας!

Προσφορές Ασφάλειας Αυτοκινήτου στο Email Σας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας και πάρτε εντελώς δωρεάν τις τελευταίες προσφορές για ασφάλειες αυτοκινήτου στο e-mail σας.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!