ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμα και για 3 μήνες ? Μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη είναι πολλές φορές αναγκαία μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε ανάγκες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπως πχ οι διακοπές του καλοκαιριού! Με μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη μπορείτε να αποφύγετε τις ασφάλειες αυτοκινητου που συνήθως είναι εξάμηνες και να κερδίσετε τουλάχιστον το μισό ποσό που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές μπορείτε να το διαθέσετε κάπου αλλού!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις ασφαλιστικές εταιρίες που μπορούν να σας διαθέσουν με μία ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη και συγχρόνως έχουν και την εγγύηση της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας που αυτό σημαίνει ότι παίρνετε ασφάλεια από μία εταιρία η οποία έχει εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετεί χιλιάδες ασφαλισμένους.

Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί τις τρίμηνες ασφάλειες αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές που θέλει να κάνει ασφάλεια για το αυτοκίνητο που χρησιμοποεί το καλοκαίρι να κάνει μία ολόκληρη εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο εσείς πληρώνετε τουλάχιστον τα διπλά χρήματα σαν τους περισσότερους ασφαλισμένους οι οποίοι κάνουν ασφάλεια μόνο για το καλοκαίρι. Αυτοί οι ασφαλισμένοι αγνοούν την ύπαρξη των ασφαλειών αυτοκινήτου με τρίμηνη διάρκεια.

ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη από την Allianz Direct

Πάρτε Τώρα μία ΔΩΡΕΑΝ Προσφορά από την Allianz Direct μέσα σε ελάχιστα λεπτά διότι η Allianz Direct προσφέρει χαμηλότερα Ασφάλιστρα έως 18%!

Εκμεταλεύσου ΤΩΡΑ και εσύ επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 10% διαλέγοντας ετήσιο συμβόλαιο! Εσύ ακόμα πληρώνεις περισσότερα από όσο πρέπει ?

Επωφελήσου της Προσφοράς και πλήρωσε τώρα και σε Άτοκες Δόσεις! 3 μηνιαίες Άτοκες δόσεις για 3μηνο Συμβόλαιο, 6 μηνιαίες Άτοκες δόσεις για 6μηνο Συμβόλαιο και 12 μηνιαίες Άτοκες δόσεις για 12μηνο συμβόλαιο! ΜΗΝ το χάσεις!

  • Οδική Βοήθεια σε όλα τα Ασφαλιστικά Προγράμματα
  • Επισκευή χωρίς χρήματα στα Συνεργαζόμενα Συνεργεία
  • Κάλυψη από Ανασφάλιστα Οχήματα!
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

ασφαλεια αυτοκινητου τριμηνη

Προσφορές Ασφάλειας Αυτοκινήτου στο Email Σας!

Προσφορές Ασφάλειας Αυτοκινήτου στο Email Σας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας και πάρτε εντελώς δωρεάν τις τελευταίες προσφορές για ασφάλειες αυτοκινήτου στο e-mail σας.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!